Revisie- en onderhoudsbedrijven kiezen voor Karel Clean

In veel revisie- en onderhoudsbedrijven zijn de professionele reinigingsmachines, -producten en -adviezen van Karel Clean niet meer weg te denken. In dit artikel gaan we dieper in op de mogelijkheden en voordelen van handmatig, automatisch en ultrasoon reinigen met de geavanceerde reinigingsmachines en duurzame reinigingsproducten van Karel Clean.

 

Complete oplossingen

Binnen de branche voor revisie- en onderhoudsbedrijven vormt reinigen een essentieel deel van de werkzaamheden. Of het nu gaat om (onderdelen van) voertuigen, machines, motoren, versnellingsbakken, volledige voertuigen of grondverzetmachines en offshore; voor en/of na het onderhoud of de revisie moet er grondig gereinigd worden. Karel Clean haakt daar met een brede range aan professionele reinigingsmachines en -producten optimaal op in.

Mooie praktijkvoorbeelden

Industrieel onderhoud is essentieel voor de bedrijfszekerheid van technische machines, apparaten, voertuigen en vaartuigen. Achterstallig onderhoud kan leiden tot stroringen en stilstand. De levensduur van een motor, machine of onderdeel kan door uitblijven van adequaat onderhoud sterk teruglopen. Soms gaat het om het verwijderen van oppervlakkig vuil, zoals modder, olie, vet, zuren, kit- of verfresten. Maar vaak ook gaat het om het verwijderen van minuscule vuildeeltjes in bijvoorbeeld brandstofleidingen, filtersystemen, cilinderkoppen, rempompen en hydraulieksystemen. Hierbij maken veel revisie- en onderhoudsbedrijven dankbaar gebruik van de geavanceerde reinigingsmachines, technische knowhow en de hoogwaardige en duurzame reinigingsproducten van Karel Clean. Bekijk voor diverse praktijkvoorbeelden de diverse klantcases.

Aansluitend op uw behoeften

Om in uw industriële reinigingsbehoefte te voorzien biedt Karel Clean een reeks aan professionele machines voor het manueel, automatisch en ultrasoon reinigen van machines en losse onderdelen. Naast de standaard reinigingsmachines biedt Karel Clean ook maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten op uw specifieke reinigingsbehoeften. Tevens zijn er tal van accessoires beschikbaar waarmee u de configuratie van uw industriële reinigingsmachines aan kunt passen aan de concrete behoeften. Wij bieden te allen tijde de beste oplossing voor het verwijderen van zowel lichte oppervlakkige verontreiniging als voor het meer intensieve en grovere reinigingswerk.

Duurzaam Industrieel onderhoud

Karel Clean heeft de reinigingsoplossing én de reinigingsvloeistoffen voor bijna elke situatie. Het assortiment industriële reinigingsproducten bestaat uit vloeistoffen waarmee machines en losse onderdelen op een duurzame manier grondig gereinigd worden. Weet u niet welke vloeistof voor u het meest geschikt is? Maak gebruik van ons productadvies en u ontvangt een passend advies over de beste reinigingsoplossing voor úw situatie.

Industriële reiniging met machines en producten van Karel Clean heeft dus tal van voordelen.

  • Hoog service- en kwaliteitsniveau door de grondige reiniging van machines, werktuigen, voertuigen, vaartuigen en losse onderdelen daarvan
  • Reinigingstoepassingen voor vrijwel alle denkbare materiaalsoorten en verontreinigingen
  • Snel en efficiënt reinigen tijdens regulier periodiek onderhoud
  • Snel en efficiënt reinigen bij revisie, correctief onderhoud en reparatie
  • Industrieel reinigen biedt meerwaarde voor elk revisie- en onderhoudsbedrijf en draagt bij aan de tevredenheid onder uw klanten

 

Karel Clean weet welke oplossing voor u geschikt is!

Kies ook voor reinigings-oplossingen van Karel Clean voor industrieel onderhoud en informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!