Aria Hengelo:

“Je ruikt nu helemaal niets meer van de ontvetterbak.”

Aria Hengelo is een motor-revisiebedrijf gespecialiseerd in het reviseren van dynamo’s en startmotoren. Het reviseren van deze onderdelen kan niet zonder een optimale en grondige reiniging met behulp van een ontvetterbak. 

Het reinigen van startmotoren en andere onderdelen bij Aria Hengelo.

“Het reinigen van startmotoren en dynamo’s vraagt om een krachtig reinigingmiddel en dat is de reden dat we petroleum en koudontvetter voor deze klussen gebruikten. Producten die niet bepaald prettig zijn om mee te werken. Het probleem is dat we voor het reviseren van startmotoren en dynamo’s niet zonder een grondige reiniging van deze onderdelen kunnen. Laten we wel even heel eerlijk zijn: die producten deden hun werk ook prima. Je kent natuurlijk ook de nadelen van die producten en dan is het heel prettig om een alternatief voor deze reinigingsmiddelen te ontdekken; een alternatief dat beter is voor het milieu en de gezondheid van de monteurs die hier keihard werken voor onze klanten.” vertelt de heer R. Brouwer.

De reinigingsoplossing van Karel Clean: Bio-Circle reinigingstafel en reinigingsvloeistoffen 

“Het alternatief dat we hebben ontdekt is de Bio-Circle Liquid L reinigingsvloeistof – een krachtige industriële reinigingsvloeistof die heel erg prettig is om mee te werken. En dat horen we ook op de werkvloer. Het reinigen van onderdelen is geen probleem voor deze reinigingsvloeistof en de vloeistof heeft gewoon een frisse geur. Nou, dat is nog eens iets anders dan petroleumlucht! Ook over de veiligheid voor onze werknemers horen we positieve geluiden op de werkvloer. “Dit is tenminste veilig voor mijn gezondheid.” En om het reinigingsproces helemaal te optimaliseren hebben we voor de Bio-Circle reinigingstafel in combinatie met de Bio-Circle Liquid L vloeistoffen gekozen. Het is een compleet systeem dat zorgt voor de meest optimale werking van de reinigingsvloeistof. Het overstappen op een andere reinigingsvloeistof klinkt misschien niet als een schokkende optimalisatie van ons industriële reinigingsproces, maar dat is in de praktijk toch wel even anders. Het werken met een schone vloeistof die beter is voor het milieu en de gezondheid van de medewerkers, zónder op de kwaliteit van de reiniging in te hoeven leveren, maakt écht een verschil. Luister maar eens naar de positieve geluiden op de werkvloer.”