Herman Bosch Auto-Electric:

“Geen vluchtige stoffen, veiligheid en een goede reiniging.”

Herman Bosch Auto-Electric is gespecialiseerd in de revisie van auto-elektronica. Het bedrijf van Patrick van der Veen neemt startmotoren, dynamo’s en andere auto-onderdelen onder handen; producten die zware eisen aan de reinigingsmiddelen stellen met veel vluchtige stoffen.

Het creëren van een veilige werkomgeving

 “Het reinigen van onderdelen met remreiniger en koudontvetter is niet prettig werken; de vluchtige dampen die deze producten veroorzaken zijn een bekend fenomeen in dit vakgebied. Het contact met deze vluchtige organische stoffen (VOC) is niet alleen onprettig, maar ook onveilig. Het afvoeren van deze vloeistoffen en verpakkingen moet niet voor niets zorgvuldig en volgens bepaalde werkwijzen worden gedaan. En dat laatste is ook nog eens een kostbare zaak. Het creëren van een veilige werkomgeving is belangrijk, maar een goede reiniging is ook een noodzaak.  Het zoeken was dus naar een product dat aan beide eisen kon voldoen.”

De reinigingsoplossing van Karel Clean: de Bio-Circle wastafel

 “Na een demonstratie van de Bio-Circle wastafel (Bio-Circle GT Maxi) was ik direct enthousiast. Het reinigen van producten vindt plaats met behulp van de Bio-Circle Liquid Ultra reinigingsvloeistof: deze vloeistof wordt op een temperatuur van 41°C gebruikt en dat werkt heel erg prettig. Het leverde dan ook direct positieve reacties op. Wij hebben voor de Bio-Circle Liquid Ultra reinigingsvloeistof gekozen voor een snelle en intensieve reiniging van onze producten. En door de keuze voor de reinigingsvloeistoffen van Bio-Circle ben ik nu verzekerd van een veilig én efficiënt reinigingsproduct. Geen vluchtige stoffen, veiligheid en een goede reiniging.”

Bio-Circle

Bio-Circle reinigingsvloeistoffen werken op basis van natuurlijke micro-organismen, die vetten en oliën direct afbreken. Het milieu én uw werknemers worden zo niet blootgesteld aan vluchtige dampen en agressieve reinigingsmiddelen. Het Bio-Circle-systeem bestaat uit reinigingsmachines en –vloeistoffen die samen zorgen voor een optimaal resultaat. De industriële reinigingsvloeistoffen van Bio-Circle werken het beste op een temperatuur van 41°C – de Bio-Circle wastafels en reinigingsmachines zorgen voor deze optimale reinigingsomstandigheden.