Stap 1 Welkom! In 42 seconden naar een product advies.
Stap 2 Het materiaal is bepalend voor het juiste advies.
Stap 3 De methode van reinigen; zeer belangrijk voor een goed resultaat!
Stap 4
Het zit erop. En binnen de 42 seconden! Goed nieuws! Wij hebben producten die geschikt zijn voor uw specifieke situatie.
  • Stap 1
  • Stap 2
  • Stap 3
  • Stap 4
  • Oplossing

Wat is uw vervuiling:

Welk materiaal wilt u reinigen:

Vul uw reinigingsmethode in:

Waarvoor zoekt u een oplossing?

Ontvang direct uw productadvies per email.

Altijd een eerlijk industrieel productadvies in 4 stappen 

Hoe kunt u uw industriële reinigingsproces optimaliseren? Wij vertellen u graag hoe u uw reinigingsproces kunt optimaliseren. Gebruik onze configurator voor een gratis advies over het optimaliseren van uw reinigingsproces. Het advies wordt opgesteld aan de hand van uw antwoorden op een aantal korte vragen over de reinigingsfrequentie, het type verontreiniging en de reinigingsmethode (handmatigmachinaal of ultrasoon).

Het optimaliseren van uw industriële reinigingsproces kan in vier eenvoudige stappen.

Stap 1
Selecteer het type vervuiling. Zoekt u een reinigingsoplossing voor het verwijderen van ingebrande olie en vet? Of heeft u problemen met het reinigen van vervuiling door bitumen? Geef uw keuze aan.

Stap 2
Hoe reinigt u deze vervuiling? Hoe wilt u deze vervuilingen reinigen? Heeft handmatige reiniging uw voorkeur of automatische reinigingsprocessen of kiest u voor ultrasoon? Bij stap 2 kunt u dit aangeven.

Stap 3
De frequentie van reinigen heeft een grote invloed op het optimaal inrichten van uw reinigingsproces. Hoe vaak moeten producten worden gereinigd in uw bedrijf? En om hoeveel producten gaat het dan? Dit willen wij graag van u weten.

Stap 4
Geef aan of u een oplossing wenst voor een machine of een vloeistof. Of eventueel voor beide productsoorten. Na het invullen van uw gegevens sturen wij u direct het advies toe wat bij uw situatie past.

Binnen 1 werkdag nemen onze specialisten telefonisch contact met u op om dit advies met u te bespreken.