Wat is Bio-Circle?

Bio-Circle: een milieuvriendelijk merk van reinigingsproducten

Bio Circle maakt écht schoon zonder het milieu te vervuilen. De vloeistoffen bevatten geen oplosmiddelen en andere schadelijke chemicaliën, maar maken slim gebruik van bio-organismen en bioremediatie. Door dit proces worden vet en olie omgezet in CO2 (zuurstof) en H2O (water). Bio-Circle is geschikt voor handmatig reinigen, automatisch reinigen en ultrasoon reinigen met een industriële reinigingsmachine. Waarom vervuilende producten gebruiken als de kracht van de natuur écht werkt, zonder dat dit nadelig is voor uw budget? Lees in dit artikel meer over dit merk.

Over Bio-Circle

Het merk Bio-Circle staat voor innovatieve, chemische en biotechnologische producten op het gebied van surface technology voor reiniging, bescherming, lassen en smering. Op een steeds smaller wordende planeet met steeds grotere problemen is er meer vraag naar bewustzijn en verantwoordelijkheid dan ooit tevoren.

Bio-Circle biedt een compleet assortiment industriële reinigingsmachines en -producten. Het gebruik van deze biologische reinigingsmiddelen is een prima alternatief voor schadelijke reinigingsmiddelen, zoals koudontvetter en remreiniger. De ontvettende eigenschappen van de reinigingsvloeistoffen zijn ontwikkeld met de gezondheid en de veiligheid van industriële toepassingen als belangrijkste pijler.

De vloeistoffen van Bio-Circle zijn veelal VOC-vrij of de vluchtige organische componenten van de producten zijn sterk gereduceerd. Doordat deze componenten sterk verminderd zijn in de vloeistoffen, dalen de operationele kosten en daarmee stijgt de productiviteit. De corporate slogan van Bio-Circle “Only The Best” laat zien dat zij zeer ambitieus en gemotiveerd zijn om alleen de best mogelijke producten op de markt te brengen.

Bio-Circle is:

  • Leverancier van biologische reinigingsvloeistoffen, deze werken op basis van bioremeditatie: de natuurlijke micro-organismen breken de vervuiling volledig af. Het reinigingsmiddel heeft hierdoor een langere levensduur.
  • Leverancier van (industriële) reinigingsmachines.
  • Dé revolutionaire fabrikant van innovatieve reinigingsoplossingen, goed voor mens én milieu.

Achtergrond

Al meer dan dertig jaar worden milieuvriendelijke, duurzame en gebruiksvriendelijke producten en reinigingssystemen voor de industrie ontwikkeld, geproduceerd en verkocht in de hoofdvestiging van Bio-Circle Surface Technology GmbH in Gütersloh. Hier werken momenteel 160 medewerkers. Sinds Bio-Circle Surface Technology GmbH zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een internationaal opererende onderneming in Duitsland, zijn er nu vestigingen, productielocaties en partners die wereldwijd 63 nationale markten bedienen. Bovendien bevordert de constante aanwezigheid op nationale en internationale beurzen een permanente reactie op ideeën en markten.

De producten van Bio-Circle

Reinigingsvloeistoffen

Het assortiment industriële reinigingsvloeistoffen van Bio-Circle wordt aangeboden door Karel Clean. Bio-Circle biedt daarmee voor iedere vervuiling een passende reinigingsoplossing. Wij kunnen u altijd voorzien van een passend reinigingsadvies.

Reinigingsmachines

Naast een breed assortiment vloeistoffen produceert Bio-Circle ook een breed assortiment reinigingsmachines. Het assortiment bestaat uit diverse machines en mobiele reinigingsoplossingen, zoals de industriële wasmachine of de Clean Box.De Clean Box is het ideale product om regelmatig te gebruiken op verschillende locaties. Wanneer u veel moet reinigen op verschillende locaties is het aan te raden om een wielenset te gebruiken. De Clean Box is ondanks zijn formaat handzaam én reinigt uitstekend. De machines zijn altijd snel te gebruiken op elke gewenste locatie.

Verschillende machines zijn ook geschikt voor het reinigen van zware producten (maximaal 1.000 kg). Wanneer u grote producten handmatig wilt reinigen in bijvoorbeeld een werkplaats of fabriek, biedt Bio-Circle ook uitstekende oplossingen.

Wij van Karel Clean staan alleen voor échte kwaliteit. Wij geven daarom ook altijd 8 jaar garantie op de kunststof constructie.

Uiteraard is dit advies altijd persoonlijk en op uw situatie aangepast.

Accessoires

Voor de meest complete totaaloplossing bevat het assortiment van Bio-Circle eveneens een aantal accessoires. Deze accessoires zijn bijvoorbeeld andere roosters om op te reinigen, een wielenset om eenvoudig een reinigingsmachine te kunnen verplaatsen of een speciale deksel voor op een reinigingsmachine.

Advies van Karel Clean

Karel Clean is trotse leverancier van Bio-Circle voor industrieel reinigen. De sterke positionering van het merk met hoogwaardige kwalitatieve producten maken het een geschikte partner voor nu én voor de toekomst. Bio-Circle is niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar ook voor uw medewerkers. Ook voor sterk vervuilde producten zijn er altijd milieuvriendelijke reinigingsoplossingen. Het merk biedt een totaaloplossing voor uw reinigingsprobleem. Het assortiment bestaat uit verschillende machines, reinigingsvloeistoffen en diverse accessoires. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer advies? Twijfel niet om contact met ons op te nemen!