Reobijn Haaksbergen:

“Je werkt met plezier met de producten van Bio-Circle.”

Reobijn is sinds 1959 gespecialiseerd in het (mede-)ontwikkelen, produceren, veredelen en assembleren van technisch hoogwaardige kunststof producten. Reobijn maakt gebruik van de Bio-Circle reinigingstafel en –vloeistoffen voor het reinigen van spuitgietmatrijzen.

Reinigen van spuitgietmatrijzen

“Het handmatig reinigen van spuitgietmatrijzen met koudontvetter en remmenreiniger was voor ons niet de oplossing. Het werd allemaal wel schoon, maar het zijn bepaald geen prettige producten om mee te werken. Ook niet voor onze medewerkers. En dat was dan ook de reden dat we op zoek zijn gegaan naar een milieuvriendelijke en schone reinigingsoplossing. Karel Clean heeft ons de oplossing aangeboden: het handmatig reinigen van spuitgietmatrijzen met de reinigingsvloeistoffen van Bio-Circle.

De reinigingsoplossing van Karel Clean: handmatig reinigen met de Bio-Circle reinigingstafel en Bio-Circle reinigingsvloeistoffen

“Karel Clean raadde ons ook de reinigingsvloeistoffen van het merk Bio-Circle aan; reinigingsmiddelen van hetzelfde merk als onze nieuwe reinigingsmachine. En ook die bevallen ons prima. Het reinigen van de spuitgietmatrijzen met koudontvetter en remmenreiniger bracht een aantal problemen met zich mee. Het zijn natuurlijk geen reinigingsmiddelen die men graag gebruikt. Koudontvetters zijn erg slecht voor het milieu én de gezondheid van onze medewerkers. Bovendien ruiken koudontvetters en remmenreinigers niet lekker. Nu hebben we ook een Bio-Circle reinigingstafel voor handmatig reinigen staan en gebruiken we de Bio-Circle Liquid Ultra reinigingsvloeistof. Het voordeel van de Bio-Circle reinigingsvloeistoffen is dat deze milieuvriendelijk zijn, wat wij heel belangrijk vinden. En dan zijn deze industriële reinigingsvloeistoffen ook nog een ‘medewerkers-vriendelijk’. Je werkt met plezier met de producten van Bio-Circle. Zeker ook door de frisse geur van de reinigingsvloeistoffen. De Bio-Circle Liquid L Ultra bevat bovendien een corrosiebeschermer; die zorgen voor bescherming van onze matrijzen na het reinigen. Nu beschikken we over een geoptimaliseerd reinigingsproces dat ons in elke situatie de ideale reinigingsoplossig biedt.”