Van Gool:

“Het ruikt aangenaam en reinigt snel. Aanvullen en aan de slag!”

Van Gool hef- en hijstechniek, valbeveiliging en verhuur is o.a. gespecialiseerd in het onderhoud en de revisie van hijswerktuigen. Het reinigen van de onderdelen hoort bij het revisie-proces. Van Gool wilde niet alleen een snelle én veilige reinigingsoplossing, maar ook een milieuvriendelijke oplossing.

Zoeken naar een alternatief voor koudreiniger

“Wij zijn iedere dag bezig met het reinigen van onderdelen, zoals bijvoorbeeld tandwielen en onderdelen in hijsblokken, kettingtakels en diverse losse onderdelen. Wij zijn een onderhoudswerkplaats en dat betekent dat het ineens druk kan zijn. Het is voor ons dan ook belangrijk dat wij de onderdelen snel en efficiënt kunnen reinigen. Wij vinden het echter ook belangrijk dat onze reinigingsproducten veilig zijn voor ons personeel én het milieu. Niet voor niets hebben wij de koudreiniger, zoals Benzol, de deur uit gedaan. Het product reinigde prima, maar wij zochten een veilig en milieuvriendelijk alternatief. Wij zijn daarom overgestapt op een reinigingsvloeistof die werkt op basis van micro-organismen; dat is milieuvriendelijk, maar de micro-organismen moesten met een tablet op gang gebracht worden. Het was niet ideaal en dat is de reden dat wij Karel Clean om een reinigingsoplossing hebben gevraagd.”

De reinigingsoplossing van Karel Clean: de Bio-Circle Compact in combinatie met de Bio-Circle Liquid L reinigingsvloeistof

“Nu gebruiken we de Bio-Circle Compact met de Bio-Circle Liquid L reinigingsvloeistof. Het voordeel van deze combinatie is dat de Bio-Circle Compact wastafel zorgt dat de reinigingsvloeistof altijd gebruiksklaar is. Het gebruik van deze industriële reinigingsvloeistof is nu ook een simpele kwestie van even aanvullen en aan de slag. Het levert ons veel voordelen op. Niet alleen hebben we nu een milieuvriendelijk alternatief voor koudreinigers, maar ook kunnen wij nu altijd direct aan de slag met het reinigen van onderdelen. Het ruikt ook nog eens erg aangenaam, dus dat is ook nog eens mooi meegenomen! Wij zijn tevreden!”