Ketelonderhoud Jonker:

“Beste aankoop in lange tijd.”

Vet en slib verwijderen is iets waar Ketelonderhoud Jonker vaak mee te maken krijgt. Het familiebedrijf werd in 1960 opgericht en is toonaangevend op het gebied van ketelonderhoud en -revisie in Nederland. Veiligheid, kwaliteit en energiebesparing zijn de kernwaarden van Jonker.

Vet en slib verwijderen

Het vet en slib uit de appendage moet worden verwijderd voordat de ketel onderhouden of gereviseerd kan worden. En dan kunnen wij wel spreken van het spreekwoordelijke ‘vuile werk’. “Het reinigen van de appendages is vuil werk. Wij deden dat met behulp van koudreiniger en een kwast, dus het was ook nog eens een flinke klus.” vertelt Rien de Knegt, hoofd afdeling service en werkvoorbereiding bij Jonker. “Nu hebben wij een betere reinigingsoplossing gevonden, die ook nog eens beter bij onze kernwaarden past: veiligheid, kwaliteit en energiebesparing.”

De reinigingsoplossing van Karel Clean: de Normfinish HP30 in combinatie met de Bio-Circle Alustar 200

“Wij hebben gekozen voor de Normfinish HP30 in combinatie met de Bio-Circle Alustar 200 industriële reinigingsvloeistof. Het voordeel van deze handwas cabine is dat het reinigen van de appendages een stuk sneller klaar is. Het vuile werk laten wij nu aan de Normfinish HP30 over. En door de bediening met het voetpedaal wordt de pomp alleen gebruikt voor het reinigen. Zo besparen wij met de reinigingsoplossing van Karel Clean energie, wat goed is voor het milieu. Het is mooi dat deze reinigingsmethode zo goed past bij de kernwaarden van Jonker. Over de kwaliteit van de reiniging hebben wij ook niets te klagen, de producten van Karel Clean leveren goed werk af. Ook collega-ondernemers op het industrieterrein kennen de Normfinish HP30 en de Bio-Circle reinigingsvloeistoffen. Wij sluiten ons aan bij onze tevreden collega-ondernemers. Wij kunnen zeggen dat de producten van Karel Clean onze beste aankoop in lange tijd is.”