Karel Clean

Karel Clean

Leuk om kennis te maken!

Karel Clean is dé (online) industriële reinigingsspecialist. Karel Clean is onderdeel van Leering Hengelo en kan vertrouwen op ruime kennis en ervaring op het gebied van industriële reiniging.

Visie
Karel Clean heeft een visie: industrieel reinigen zónder het milieu te verontreinigen. Het optimaliseren van het industriële reinigingsproces heeft een positieve impact op bedrijven, hun medewerkers en het milieu. Zo werkt Karel Clean. Daarnaast heeft iedereen recht op goede kennis over hetgeen dat hij of zij gebruikt om te reinigen, de juiste oplossing dient onvoorwaardelijk geboden. Dát is Karel Clean.

Het verhaal van Karel Clean
Karel Clean staat voor een team industriële reinigingsspecialisten. Het zoeken naar dé industriële reinigingsoplossing is maatwerk. Persoonlijk. En daarom hebben wij voor Karel Clean gekozen: de online industriële reinigingsexpert met een visie en altijd een eerlijk advies.

Ik verkoop geen producten. Ik bied oplossingen.
Ook dat is de visie van Karel Clean. Het delen van kennis is dé oplossing. Daarom delen de industriële reinigingsspecialisten van Karel Clean hun kennis en inzichten onder advies.

Oplossingen en alternatieven
Karel Clean biedt niet alleen industriële reinigingsoplossingen, maar ook een ruim aanbod aan milieuvriendelijke alternatieven voor koudontvetter, petroleum en remreinigers.
Om iedereen te voorzien van eeen juiste oplossing is een configurator ontwikkeld, in slechts vier stappen is te bepalen wat voor u het juiste reinigingsproduct is. Karel Clean staat voor eerlijk en degelijk advies, daarom ontvangt u direct per mail een gratis productadvies.

Specialisten
Het team van Karel Clean bestaat uit specialisten op het gebied van industriële reiniging.

Zie ik u snel?
Groet, Karel Clean